Bij Dreessen Craning bent u ook aan het goede adres voor koop van een kraan en/of transportmiddelen. Stuur ons een email of bel met een der onderstaande mobiele nummers.

CONTACT

Hoogenboschweg 51
6442 PT Brunssum
mailDC
Edmond Dreessen
06 22789593
Martijn van Oorsouw
06 44146567
Stacks Image 19
Stacks Image 28
OPLEIDINGEN en trainingen
V-TAS EN DREESSEN CRANING
V-tas is een opleider die onder andere zorg draagt voor een TCVT-opleiding en de examinering hiervan.
Vanuit Dreessen Craning's eigen machinisten, maar ook van klanten was er duidelijk vraag naar verdere opleiding en aanvullende trainingen. Bij V-Tas is de expertise in huis voor wat betreft de opleidingen en bij Dreessen de praktische know how, de mensen en materialen en zo is de samenwerking tussen V-Tas en Dreessen Craning tot stand gekomen. De eerste opleidingen zijn begin 2023 gestart en inmiddels mogen er weer een aantal enthousiaste kraanmachinisten zich vakbekwaam noemen!
VAKBEKWAAMHEID
Door de samenwerking tussen V-Tas en Dreessen Craning wordt gewerkt aan de vakbekwaamheid waarmee kwaliteit en veiligheid gewaarborgd wordt zoals de wetgever dat vereist.
Bij Dreessen Craning is er ook de mogelijkheid voor het volgen van basis- en gevorderden trainingen Veilig en gezond werken met een aluminum hijskraan en wordt er komend jaar een training Hef je glas met mij (voor de glasmontage-sector) ontwikkeld waarbij alle facetten aan het bod zullen komen van dit specialisme terzake verticaal transporteren en monteren van glas en glasachtige bouwonderdelen.
Stacks Image 195
Stacks Image 197
Stacks Image 201
MEER INFORMATIE
Voor meer informatie over de
  • TCVT—RA opleiding
  • hijsopleiding
  • hijsbewijs
  • hoogwerker-certificaat
  • rigger-opleiding
  • en andere trainingen kunt u een mail sturen naar: mailDC