Bij Dreessen Craning bent u ook aan het goede adres voor koop van een kraan en/of transportmiddelen. Stuur ons een email of bel met een der onderstaande mobiele nummers.

CONTACT

Hoogenboschweg 51
6442 PT Brunssum
mailDC
Edmond Dreessen
06 22789593
Martijn van Oorsouw
06 44146567
Stacks Image 19
Stacks Image 28
THE PEARL

In april 2023 verzorgde Dreessen Craning de takelwerkzaamheden rondom de plaatsing van een nieuwe attractie op Wereldtuinen Mondo Verde: The Pearl.

THE PEARL op Mondo Verde
Dreessen Craning was verantwoordelijk begin 2023 voor het opbouwen van de nieuwe attractie The Pearl bij Mondo Verde in Landgraaf. Eerst werd de schommelconstructie opgebouwd, waarbij de vier poten gekoppeld werden aan de top-as, zodat dit in zijn geheel opgetild kon worden. Op deze wijze konden de poten, voorzien van stalen wielen, langzaam en gecontroleerd naar hun plaats gerold worden.
De volgende dag werd de constructie aangebracht waar het schip in kwam te hangen net als alle constructieve verstevigingen zowel in de basis als boven in. Tenslotte werd het schip met twee van onze kranen zo goed als op de plaats gehesen waarna onze Fassi autolaadkraan het over kon nemen en zo het 3.6 ton zware schip op de millimeter nauwkeurig heeft kunnen positioneren, zodat deze zonder moeite kon worden bevestigd aan de schommelconstructie.
Looopings
De website Looopings maakte melding van de installatiewerkzaamheden bij Mondo Verde door Dreessen Craning. Klik op de foto hieronder om naar de Looopings-website te gaan.
Theme Park Freaks
Ook op de website Theme Park Freaks was aandacht voor de plaatsing van de nieuwe parel van Mondo Verde, The Pearl!